Over AES-Design

"Zoals u hem wilt"

“Zoals u hem wilt”

AES-Design, opgericht in 2019, is een webdesign bedrijf in Arnhem. AES-Design wilt u graag helpen aan een website zoals u hem wilt. Geen keuze uit een aantal templates waar u de kleuren en afbeeldingen van kunt wijzigen… Nee, als dat ene lijntje een pixel hoger moet, dan moet dat kunnen! AES-Design vindt dat de website er uit moet zien zoals u dat wilt en zorgt ervoor dat diezelfde website een professionele uitstraling heeft, zoekmachine vriendelijk is en op alle apparaten werkt. Combineert u de website met één van de beheerpakketten die wij aanbieden? Dan hebt u nergens omkijken meer naar. Alles wordt voor u geregeld.

U kiest niet alleen voor een website naar wens, maar ook voor een persoonlijke samenwerking (aan de telefoon vanaf uw eigen apparaat meekijken terwijl AES-Design uw website bouwt?), professioneel advies en een eerlijke prijs. Een website is tegenwoordig meer dan alleen een visitekaartje. Met een website vangt u bestaande klanten op, trekt u nieuwe klanten aan en kan uw idee, project of onderneming op de kaart worden gezet. Wij hebben daar inmiddels diverse bedrijven of personen mee geholpen. Als u tevreden bent, is AES-Design ook tevreden.

De werkwijze van AES-Design

De werkwijze van AES-Design
1. Aanvraag en Voorstel

Nadat u vrijblijvend een website heeft aangevraagd bij AES-Design, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Hoe u de website aanvraagt, bepaalt hoe deze stap eruit ziet. Een aantal mogelijke situaties:
 

Situatie 1:
U heeft een bestaande website die moet worden vervangen en u heeft voorbeeld websites die u mooi vindt

In dat geval maakt AES-Design nadat uw aanvraag is binnen gekomen een analyse van uw bestaande website. Hoe is uw huidige website is ingedeeld en uit welke onderdelen is deze opgebouwd? Van deze informatie stelt AES-Design een opzet op voor uw nieuwe website. Daarna analyseert AES-Design de voorbeeld websites en wordt de eerder gemaakte opzet aangevuldt en/of daarmee aangepast en/of aangevuld.
 

Situatie 2:
U heeft een bestaande website die moet worden vervangen, maar u heeft geen voorbeeld websites die u mooi vindt

In dat geval maakt AES-Design nadat uw aanvraag is binnen gekomen een analyse van uw bestaande website. Hoe is uw huidige website is ingedeeld en uit welke onderdelen is deze opgebouwd? Van deze informatie stelt AES-Design een opzet op voor uw nieuwe website.
 

Situatie 3:
U heeft geen bestaande website, maar wel voorbeeld websites die u mooi vindt

In dat geval analyseert AES-Design de voorbeeld websites. Hoe zijn deze websites ingedeeld en uit welke onderdelen bestaan deze? Aan de hand van deze analyse maakt AES-Design een opzet voor uw nieuwe website.
 

Na stap 1, 2 of 3

AES-Design maakt vervolgens een telefonische afspraak met u om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Uw huidige website en/of voorbeeld websites kunnen namelijk zaken missen, die u wel graag op de website wilt hebben. Heeft u geen bestaande website en geen voorbeeld websites die u mooi vindt? Dan onderneemt AES-Design geen van de bovenstaande stappen maar wordt direct een telefonische afspraak gemaakt om uw wensen en verwachtingen te bespreken.

Na het telefoongesprek stelt AES-Design aan de hand van de opgedande informatie een voorstel voor uw nieuwe website op. Deze bestaat uit drie onderdelen, namelijk:

> een overzicht die laat zien hoe de website in wordt gedeeld, uit welke pagina's deze zal bestaan en welke content iedere pagina zal bevatten

> een toelichting op het overzicht welke in meer detail (tekstueel) ingaat op iedere pagina en de content van die pagina

> een offerte waarin u kunt zien wat de website gaat kosten

Wanneer AES-Design het voorstel gereed heeft, wordt deze via de mail naar u opgestuurd. Dit voorstel is geheel vrijblijvend.

2. Overeenkomst

De zet is aan u. Neem het voorstel van stap 1 eens rustig door en besluit of u wel of niet akkoord wilt gaan met dit voorstel voor uw nieuwe website. Hebt u op en/of aanmerkingen? Dan is het geen probleem om het voorstel te wijzigen.

Bent u akkoord? Het enige wat u dan hoeft te doen is de offerte ondertekend retourneren aan AES-Design. Vanaf dat moment geldt deze als overeenkomst en zijn zowel u als AES-Design akkoord om de voorgestelde website te realiseren.

3. Realisatie

Nadat u akkoord bent gegaan begint AES-Design met de realisatie van uw website. AES-Design bouwt deze website met de hand, er wordt dus geen gebruik gemaakt van een standaard template. Mocht AES-Design eventueel content van u nodig hebben, zoals een logo, teksten of afbeeldingen, dan wordt dat netjes en duidelijk aangegeven.

Tijdens de realisatie houdt AES-Design u graag betrokken bij de voortgang. Wat vindt u ervan en heeft u op en/of aanmerkingen?. Wij willen graag dat u tevreden bent en blijft. Laat u ons liever zelf ons werk doen? Dan vindt AES-Design ook dat prima!

Afhankelijk van de complexiteit van uw website kan de duur van deze stap variëren van een enkele week, tot meerdere weken. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat uw website op de juiste manier wordt gerealiseerd.

4. Oplevering

En dan is het zover. AES-Design geeft aan klaar te zijn met de realisatie van de website! U krijgt nu de tijd om de website door te lopen en een lijst met eventuele op en/of aanmerkingen te verzamelen. Deze kunt u via de mail naar ons toesturen, of als u dat leuk vindt kunnen we hier een telefoongesprek voor inplannen waarbij AES-Design een aantal van deze punten direct aanpast terwijl u aan de andere kant van de lijn meekijkt! Indien nodig biedt AES-Design u nog een tweede keer de mogelijkheid om hetzelfde te doen. De website moet natuurlijk wel helemaal af zijn!

Wanneer dat erop zit, levert AES-Design uw website op. Dat betekent dat deze op het door u gewenste domein wordt gepubliceerd. Deze werkzaamheden duren maximaal één dag. Neemt u een beheerpakket van AES-Design? Dan kost u dit helemaal niets!

U ontvangt vervolgens per mail een account om in te kunnen loggen in de Wordpress omgeving van uw website en een WordPress handleiding om deze te kunnen beheren.

Wie gingen jou voor?

Wie gingen jou voor?

Zij hebben al een website laten maken bij AES-Design!

AES-Design werkt samen met:

AES-design, opgericht in 2019, is een webdesign bedrijf in Arnhem. AES-Design is gespecialiseerd in het maken van een zoekmachine vriendelijke website en webshop met Wordpress en WooCommerce. AES-Design regelt ook graag uw hosting en het beheer en onderhoud van uw website. Waarom kiest u voor AES-Design? Voor een met de hand gebouwde, professionele website zoals u hem graag wilt en een persoonlijke samenwerking.

AES-design, opgericht in 2019, is een webdesign bedrijf in Arnhem. AES-Design is gespecialiseerd in het maken van een zoekmachine vriendelijke website en webshop met Wordpress en WooCommerce. AES-Design regelt ook graag uw hosting en het beheer en onderhoud van uw website. Waarom kiest u voor AES-Design? Voor een met de hande gebouwde, professionele website zoals u hem graag wilt en een persoonlijke samenwerking.